Tiganii la teatru
5 participanți
ShaiyaRks :: Pe langa Forum :: Bancuri
Pagina 1 din 1
Tiganii la teatru
Merge tiganca la teatru.
La intoarcere, tiganul o intreaba:
- Ei, fa, cum a fost?
- La intrare, toata lumea tinea biletele in mana, asa ca l-am scos si io pa al meu. Cand am intrat, un tip mi-a rupt biletul. Am vrut sa tip, da', pentru ca nimeni nu tipa, n-am tipat nici io. Cand ne-am pus jos, s-a stins lumina. Am vrut sa tip da', pentru ca nime' nu tipa, n-am tipat nici io. La un moment dat, ala de statea langa mine mi-a bagat mana in p***a. Am vrut sa tip da', pt. ca nimeni nu tipa, n-am tipat nici io.
Tiganul: - Lasa asta! Piesa, piesa cum a fost?
Tiganca: - Mult mai mare ca a ta.
La intoarcere, tiganul o intreaba:
- Ei, fa, cum a fost?
- La intrare, toata lumea tinea biletele in mana, asa ca l-am scos si io pa al meu. Cand am intrat, un tip mi-a rupt biletul. Am vrut sa tip, da', pentru ca nimeni nu tipa, n-am tipat nici io. Cand ne-am pus jos, s-a stins lumina. Am vrut sa tip da', pentru ca nime' nu tipa, n-am tipat nici io. La un moment dat, ala de statea langa mine mi-a bagat mana in p***a. Am vrut sa tip da', pt. ca nimeni nu tipa, n-am tipat nici io.
Tiganul: - Lasa asta! Piesa, piesa cum a fost?
Tiganca: - Mult mai mare ca a ta.
[GM]RaveN- Nivel 21
Re: Tiganii la teatru
lolcum a fost piesa mult mai mare ca ata frate ai niste bancuri de nota 10 imi plac la nebunie
[GS]Perversu- Nivel 45
ioi dau 11 nu 10 de ios mai smecher:))
Stiti de ce sunt tiganii negri?
R: Pentru ca atunci cind s-au nascut ei, barza era in concediu si i-a adus cioara!
Stiti de ce sunt tiganii negri?
R: Pentru ca atunci cind s-au nascut ei, barza era in concediu si i-a adus cioara!
Naste nevasta tiganului.
Disperat, acesta fuge sa aduca doctorul. Doctorul intra in casa tiganului unde era intuneric bezna si ii cere acestuia sa aprinda o lampa mai aproape de piranda ca sa o poata mosi.
Incepe nasterea. Doctorul incepe si scoate 1,2,3 copii.
Disperat, tiganul (care mai avea 4 puradei) exclama:
-Dom`doctor, mai bine stingem lampa ca astia trag la lumina ca mustele....
Disperat, acesta fuge sa aduca doctorul. Doctorul intra in casa tiganului unde era intuneric bezna si ii cere acestuia sa aprinda o lampa mai aproape de piranda ca sa o poata mosi.
Incepe nasterea. Doctorul incepe si scoate 1,2,3 copii.
Disperat, tiganul (care mai avea 4 puradei) exclama:
-Dom`doctor, mai bine stingem lampa ca astia trag la lumina ca mustele....
ShaiyaRks :: Pe langa Forum :: Bancuri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|