T.V Tudor Si Laslo Tokes
5 participanți
ShaiyaRks :: Pe langa Forum :: Bancuri
Pagina 1 din 1
T.V Tudor Si Laslo Tokes
C.V. Tudor si Laslo Tokes, vecini de curte.
Intr-o zi, e vanatoare la ei in sat si cineva impusca o rata, care cade exact pe hat.
Tokes vrea rata. Vadim o vrea si el.
Asa ca, Vadim zice:
- Mai popa, hai sa facem un concurs de luat suturi in co*ie si cine tipa mai putin, ia rata! Ok?
Zis si facut. Ia Tokes pozitia, Vadim isi face vant si loveste bine.
Tokes se framanta juma de ora pe jos, dar nu scoate un sunet.
Dupa ce isi revine:
- Hai, Vadime, acum e randul tau.
- Ma, stii ceva? Mai bine, ia tu rata!
Intr-o zi, e vanatoare la ei in sat si cineva impusca o rata, care cade exact pe hat.
Tokes vrea rata. Vadim o vrea si el.
Asa ca, Vadim zice:
- Mai popa, hai sa facem un concurs de luat suturi in co*ie si cine tipa mai putin, ia rata! Ok?
Zis si facut. Ia Tokes pozitia, Vadim isi face vant si loveste bine.
Tokes se framanta juma de ora pe jos, dar nu scoate un sunet.
Dupa ce isi revine:
- Hai, Vadime, acum e randul tau.
- Ma, stii ceva? Mai bine, ia tu rata!
[GM]RaveN- Nivel 21
Re: T.V Tudor Si Laslo Tokes
doamne ce dureros o fi fost )))) bun bun bancu imi place mai posteazane
[GS]Perversu- Nivel 45
uite inca 1 cu 2 vecini
Vasile cu Gheorghe la vanatoare. Stau ei ce stau, stau ce stau... la un moment dat vad ei ca se misca o tufa. Pune mana Vasile pe pusca trage un foc spre acea tufa si vede ca nu se mai misca tufa. Zice Vasile:
- Du-te si vezi ce am puscat.
Se duce Gheorghe, intra in tufa, il striga Vasile de afara.
- Gheorghe, ce am puscat?
- Ma Vasile, nu stiu ce ii, da dupa buletin, ii Ion!
Vasile cu Gheorghe la vanatoare. Stau ei ce stau, stau ce stau... la un moment dat vad ei ca se misca o tufa. Pune mana Vasile pe pusca trage un foc spre acea tufa si vede ca nu se mai misca tufa. Zice Vasile:
- Du-te si vezi ce am puscat.
Se duce Gheorghe, intra in tufa, il striga Vasile de afara.
- Gheorghe, ce am puscat?
- Ma Vasile, nu stiu ce ii, da dupa buletin, ii Ion!
Moare Vasile.Nevasta-sa Gheorghita: sa-i pun pantofii astia noi???--Las ca-s buni si tenisii........Sa-i pun costumul asta nou???Las ca-i bun si treningui...Dupa ce il imbraca si aseaza in sicriu...incepe moldoveanca sa boceasca:unde te duci tu Vasileeeeeeeee??? unde te duci tu Vasileeeeeeee??? La un moment dat se aude din sicriu: LA FOTBAL NENOROCITO...
Un moldovean urca in tren si vrea sa-si puna bagajele sus, cand observa ca nu mai are loc; scoate un cui din buzunar, il propteste in perete si ii arde un cap de mama focului. Surpriza, cuiul nu intra, moldoveanul rusinat de asta incearca din nou mai barbateste dar fara succes. Sta si se gandeste incurcat un timp, dupa care merge in compartimentul alaturat unde observa stupefiat ca unde dorea sa bata el cuiul dormea un alt moldovean cu capul...
Un moldovean urca in tren si vrea sa-si puna bagajele sus, cand observa ca nu mai are loc; scoate un cui din buzunar, il propteste in perete si ii arde un cap de mama focului. Surpriza, cuiul nu intra, moldoveanul rusinat de asta incearca din nou mai barbateste dar fara succes. Sta si se gandeste incurcat un timp, dupa care merge in compartimentul alaturat unde observa stupefiat ca unde dorea sa bata el cuiul dormea un alt moldovean cu capul...
ShaiyaRks :: Pe langa Forum :: Bancuri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|