ShaiyaRks
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Top 5 Mituri despre cai

2 participanți

In jos

Top 5 Mituri despre cai Empty Top 5 Mituri despre cai

Mesaj  Faithless The Unknown Sam Aug 13, 2011 1:16 am

1. Caii sunt precum cainii
“Sunt caii precum cainii?” Raspunsul este NU. Cainele si stapanul au un de interese comune. Ambilor le place sa doarma in pat si acelasi gen de mancare(pana la un anumit punct).

Caii sunt prada pe care vanatorii vor sa o manance, ei sunt erbivori si structura lor sociala este diferita de cea a cainilor si a oamenilor. De asemenea daca iesiti la plimbare cu cainele dvs puteti sa il lasati fara lesa fara probleme si va sta langa dvs ceea ce nu puteti face si cu calul.
2. Calului meu ii place sa sara
Deseori auzim:”Poneiului meu ii place sa se joace” sau “Calului meu ii place sa sara peste obstacole”. Dar probabil ca animalul dvs nu va impartaseste entuziasmul pentru aceste sporturi. Cand ati vazut dvs un cal sarind peste obstacole sau sa alerge in cerc cate 20 m singur fara calaret? Calul poate avea anumite calitati care il fac potrivit pentru un anumit sport, dar asta nu inseamna ca ii place sportul respectiv. Calului dvs probabil ca ii place sa manance iarba, sa stea cu prietenii lui si sa fie cal obisnuit.
3. Caii sunt prosti
Auzim asta la tot pasul, dar faptul ca nu puteti face un cal sa faca un anumit lucru asta nu inseamna ca este prost. Poate ca pur si simplu el nu intelege ce ii explicati sau poate ca nu stiti sa comunicati cu el. Caii

Cai simt rapid ce calareti pot comunica cu ei si care nu stiu sa faca acest lucru. Deoarece caii nu sunt in mod natural motivati sa faca ceea ce le cerem, ei nu vor face in cazul in care ei cred ca pot scapa de comanda respectiva. Caii nu sunt inteligenti, in acelasi mod in care sunt oamenii, dar ei sunt foarte priceputi.
4. Caii comunica prin nechezat si prin ranchezat
Acest mit este partial adevarat. Caii folosesc nechezatul si ranchezatul sa comunice cu ceilalti. Dar ei nu poarta conversatii asa cum vedem prin filme cu nechezat constant. Caii sunt in general animale silentioase, mare parte din conversatia loc cu ceilalti cai consta in limbajul corporal.
5. Copitele calului par sculptate din lemn
Copitele calului sunt tari dintr-un material precum lemnul. Dar sunt dintr-o structura complexa din materiale diferite care includ keratina si oase.
Faithless The Unknown
Faithless The Unknown
Talk Free
Talk Free

https://shaiyarks.forumgratuit.ro

Sus In jos

Top 5 Mituri despre cai Empty Re: Top 5 Mituri despre cai

Mesaj  [GS]Perversu Sam Aug 13, 2011 7:08 am

a 3 e interesanta
[GS]Perversu
[GS]Perversu
Nivel 45
Nivel 45

Sus In jos

Mesaj  Faithless The Unknown Sam Aug 13, 2011 7:28 am

sunt anumite persoane care chiar pot sa comunice prin soapte cica o vorba calma si blanda cu o mangaiere ca la un copil e ca si cum ai vorbi cu ei asa comunici si cu cei mici cand se nasc ca ei nu te inteleg prin limbajul trupului te inteleg ei
Faithless The Unknown
Faithless The Unknown
Talk Free
Talk Free

Sus In jos

Mesaj  [GS]Perversu Sam Aug 13, 2011 7:39 am

asta chiar nu stiam interesant ca miai zis
[GS]Perversu
[GS]Perversu
Nivel 45
Nivel 45

Sus In jos

Mesaj  Faithless The Unknown Sam Aug 13, 2011 10:35 am

sunt unii specializati pentru cai dar sutn altii pentru toate animalele
deobicei te ajuta cand ai probleme cu animalul tau cand nu te asculta e posomorat si ate chestii de genu asta
Faithless The Unknown
Faithless The Unknown
Talk Free
Talk Free

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare