Cum schimbi Titlul unui topic deja facut
2 participanți
ShaiyaRks :: Altele :: Tutoriale:)
Pagina 1 din 1
Cum schimbi Titlul unui topic deja facut
Probabil ca o parte din voi nu stiti cum sa schimbati titlul unui topic dupa ce lati facut corect?
In cazul acesta haideti sa va explic:
Dupa ce ati creat un topic si sunteti nevoiti sai schimbati numele sau nu va place ce ati ales dati edit la primul mesaj cel cu care ati inceput topicul si daca va uitati putin mai jos unde sunt butoanele Previzualizeara si Trimiteti veti observa ca mai este odata scris titlul subiectului dumneavoastra acolo dati click si stergeti titlul puneti un altul si apasati Trimiteti deci problema rezolvata.
In cazul acesta haideti sa va explic:
Dupa ce ati creat un topic si sunteti nevoiti sai schimbati numele sau nu va place ce ati ales dati edit la primul mesaj cel cu care ati inceput topicul si daca va uitati putin mai jos unde sunt butoanele Previzualizeara si Trimiteti veti observa ca mai este odata scris titlul subiectului dumneavoastra acolo dati click si stergeti titlul puneti un altul si apasati Trimiteti deci problema rezolvata.
Re: Cum schimbi Titlul unui topic deja facut
foarte simplu si eficient
Ultima editare efectuata de catre [GS]Perversu in Lun Aug 15, 2011 11:30 am, editata de 1 ori
[GS]Perversu- Nivel 45
ms am cefuit si eu putin si vad ca tu ai ajuns la 400 de mesaje hmmm bv
e super misto tema asta
e super misto tema asta
[GS]Perversu- Nivel 45
dap e faina uitate la concursuri sa vezi concurs pentru noi 2 ) defapt e pentru toti da creca decat noi o sa participam
sigur tu castigi daca ai ajuns la 400
[GS]Perversu- Nivel 45
ShaiyaRks :: Altele :: Tutoriale:)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum