Episod Promo : Cunoastei pe Faithless & Ana
3 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Episod Promo : Cunoastei pe Faithless & Ana
Pai in primul rand nu ar fi frumos sa lasam discutia neterminata si in al 2-lea rand sunt pe la finalul emisiunii deci te rog nu devia de la subiect si raspunde la intrebare
suna mai frumos "partenerul de afaceri" sau cum ii ziceai
iar ce o sa patiasca stie el ce au patit toti care mau suparat !
iar ce o sa patiasca stie el ce au patit toti care mau suparat !
†Ana†- Talk Free
hm...asta ma pune pe ganduri pentru ca eu nu stiu ce au patit ceilalti ne poti spune?
Pai nevrand sa par prea vulgara...Un sut unde te doare pe tn mai tare
†Ana†- Talk Free
Auuuuuuuuuuu...Pai in cazul acesta presupun ca tiai dat seama cine este asa ca Alexe iti recomand sa porti chiloti de titan zilele acestea
ii las o abatere la a 2 ii dau un sut , deci ai un X la al 2 sti bine ce se intampla -> ciloti din fier de 20 sau sa zis cu tine 3 zile zaci in pat!
†Ana†- Talk Free
Ei bine am ajuns la finalul emisiuni dragi telespectatori , ceea ce ati urmarit un episod promo in care iati cunoscut pe Faithless si Ana gazdele emisiuni noastre purtant o discutie...normala .Va asteptam si maine seara la orele 19:00 - 20:00 sa vizionati inca episod din Vorbeste Liber cu Faithless & Ana.
Cat despre operatorul nostru TV ...ar face bine sa se echipeze bine cand mai spune ceva gresit in legatura cu Ana sau sar putea sa aiba o surpriza , ce va pot spune e ca nu dorect nimanui sa aiba aceasta soarta .
Va uram noapte buna si sper sa ne urmariti si data viitoare .
Cat despre operatorul nostru TV ...ar face bine sa se echipeze bine cand mai spune ceva gresit in legatura cu Ana sau sar putea sa aiba o surpriza , ce va pot spune e ca nu dorect nimanui sa aiba aceasta soarta .
Va uram noapte buna si sper sa ne urmariti si data viitoare .
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|