Bancuri despre fotbal
3 participanți
ShaiyaRks :: Pe langa Forum :: Bancuri
Pagina 1 din 1
Bancuri despre fotbal
Care este diferenta dintre un plic de ceai si Steaua?
Plicul de ceai sta mai mult in cupa.
Un barbat imbracat in negru bate la poarta raiului. Sfantul Petru il intreaba: Ai fost vreodata nedrept? Barbatul: Sfinte Petre, am fost arbitru si la meciul de fotbal dintre Anglia si Spania am fluierat un 11 metri pe nedrept. Sfantul Petru: Cand a fost asta? Arbitrul: Acum 30 de secunde...
Profesoara: Numeste-mi trei personalitati a caror nume incepe cu B
Elevul: Ballack, Beckham, Bassler
Profesoara: Dar tu de Beethoven, Brecht, Brahms n-ai auzit?
Elevul: Rezervele nu ma intereseaza...
In cadrul unui show, este intrebat un fotbalist: Cum va simtiti dupa acest meci? Fotbalistul: Super bine, am reusit sa dau doua goluri fantastice. Reporterul: si care a fost scorul? Fotbalistul: 2:0 pentru adversari
Plicul de ceai sta mai mult in cupa.
Un barbat imbracat in negru bate la poarta raiului. Sfantul Petru il intreaba: Ai fost vreodata nedrept? Barbatul: Sfinte Petre, am fost arbitru si la meciul de fotbal dintre Anglia si Spania am fluierat un 11 metri pe nedrept. Sfantul Petru: Cand a fost asta? Arbitrul: Acum 30 de secunde...
Profesoara: Numeste-mi trei personalitati a caror nume incepe cu B
Elevul: Ballack, Beckham, Bassler
Profesoara: Dar tu de Beethoven, Brecht, Brahms n-ai auzit?
Elevul: Rezervele nu ma intereseaza...
In cadrul unui show, este intrebat un fotbalist: Cum va simtiti dupa acest meci? Fotbalistul: Super bine, am reusit sa dau doua goluri fantastice. Reporterul: si care a fost scorul? Fotbalistul: 2:0 pentru adversari
Re: Bancuri despre fotbal
mai postati si voi bancuri tutoriale melodi etc. fiti mai activi macar pe forum ca ingame singurii pe care iam vazut vreodata on au fost Goerge , Raven , Lube , Perversu si cu mine... ceilalti pauza.Bine cei nou veniti se exclud findca nam mai dat de ei dupa ce au intrat prima oara.
Re: Bancuri despre fotbal
si tu si rayz aia cu elevu si profa:))) da de postat voi nu vreti ma?ce e asa greu sa dati 2 clickuri pe google?
Subiecte similare
» Top 5 Mituri despre cai
» Despre Canyoning
» Ce stim noi despre pisici?
» Despre Talkshow-ul nostru
» Mituri despre Sport
» Despre Canyoning
» Ce stim noi despre pisici?
» Despre Talkshow-ul nostru
» Mituri despre Sport
ShaiyaRks :: Pe langa Forum :: Bancuri
Pagina 1 din 1